Licentie

Verbind je met Deep Evolvement. Gebruik het netwerk om jezelf en het hoger doel van de beweging te versterken: plaats je leven en werk in functie van bredere en diepere ontwikkelingen in de samenleving en mensheid. Bondgenoot ben je door in te schrijven op de nieuwsbrief. 'Deep Evolvement Professional' ben je als je een certificaat bekomt na een opleiding. Daarnaast zijn er twee licenties: als trainer en als partnerorganisatie. Met een licentie toon je dat je methodisch geschoold bent om anderen te begeleiden met de Deep Evolvement methodiek. Met een licentieovereenkomst ben je gemachtigd om het materiaal te gebruiken uit de opleidingen MindZet, Wicked Skills Lab, Corporate Activist, ontwikkelingsgericht coachen. Het intellectueel eigendom blijft altijd eigendom van het Deep Evolvement Instituut.

Het doel van het licentiesysteem is om op zorgvuldige wijze het netwerk te versterken van professionals die doelbewust kiezen om hun werk te onderbouwen met gelaagde ontwikkelingsmethodiek.

Niets moet maar je verbinden met het Deep evolvement Instituut kan een boost geven aan je loopbaan. Nu de wereld wakker geworden is voor het belang van gelaagde verantwoordelijkheid is er veel nood aan training. Dankzij die training verwerven meer professionals een mindset en methoden waar ze vervolgens burgers, cliënten, medewerkers of studenten mee kunnen helpen grote uitdagingen aan te kunnen.

Je kunt op verschillende manieren deel zijn van de Deep Evolvement beweging. Kies zelf je ambitieniveau.

Onze juridische merkbescherming en copyright

Your brain will never be fully realized unless you are part of a healthy group
- Kerry Goyette

Bondgenoot

Je aansluiten als bondgenoot doe je door je in te schrijven op de nieuwsbrief en een mailtje te sturen naar ons waarin je laat weten wat je interessegebieden en toepassingsdomein is. Laat je kennen. We sturen je enkele linken van filmpjes of ander materiaal. Door te verbinden, word je sterker in impact en zingeving.

Professional

Een professional die zichzelf heeft opgeleid in deep evolvement, is doorontwikkeld als mens en heeft specifieke methoden ter beschikking om gelaagd ontwikkelingsgericht te werken. Deep evolvement voeg je toe aan je professionele identiteit, integreer je in je beroepsrol of pas je toe in coaching, facilitatie en advieswerk.

Trainer

Na je opleiding in een methodiek wil je anderen opleiden om de deep evolvement mindset en vaardigheden te verwerven. Om het mandaat te krijgen het materiaal commercieel te gebruiken, heb je een train de trainer gevolgd gebaseerd op de specifieke deep evolvement methodiek.

Partnerorganisatie

Je bent een opleidingsinstituut of consultbureau en je wil de producten verkopen aan je klanten. Als partnerorganisatie wordt je niet alleen re-seller, je wordt ook co-developer van het gedachtengoed. Samen creëren we draaiboeken, tools, checklijst en methodiek voor nieuwe toepassingen.

Exploreer de achterliggende theorie en het wereldmodel van deep evolvement
fix