Gratis webinar

Wil je je doorontwikkelen als professional en meer zingevend bezig zijn? Wil je meer impact? Zoek je een betere toekomst?

Met deze gratis webinar inspireert Rudy Vandamme je om je eigen rol groter te gaan zien dan wat je nu al doet. Je bent daar niet alleen in. Heel wat professionals beginnen te ontdekken dat ze een rol te spelen hebben in organisaties en samenleving. Deep evolvement is het idee dat je die betrokkenheid op grotere gehelen ernstig neemt en vertaald in keuzes.

In deze gratis webinar introduceer Rudy Vandamme een kader om je eigen ontwikkelingsweg te begrijpen. Dat heeft te maken met de wijzigende invulling van professionele identiteit in deze tijden. In de webinar wordt aan de hand van het trainingsaanbod antwoorden gegeven hoe je dat kunt concretiseren. Het is dus meteen en introductie op het aanbod. Welkom.

Deze webinars worden georganiseerd door HRDAcademy. Kijk in de lijst naar de datum die je past.

Meer info

Laat je inspireren door onze online ontmoeting

Training Deep Evolvement

Hieronder vind je de bouwstenen waarop je als Deep Evolvement professional steunt. Deze zijn hier als modules gepresenteerd. Alle deep evolvement methodes zijn geïntegreerd aanwezig in de Wicked Skills Lab. In de drie andere modules vind je drie beroepsrollen: individuele coach, teamfacilitator, organisatieconsultent. De huidige ontwikkeling in dit aanbod evolueert naar een integratie van deze verschillende beroepsrollen in één lange opleiding 'wicked skills'. In deze opleiding krijg je een basis, plus leer je individueel coachen, teams faciliteren en aan change te doen in systemen.


  • Verwerf Wicked Skills als fundament van je professionele loopbaan en surf op 21e- eeuwse uitdagingen.
  • Train jezelf om in één op één gesprekken cocreatieve dialogen te voeren en gebruik daarbij het Vorkmodel.
  • Leer ontwikkeling van groepen gelaagd faciliteren met de methodiek van de Ontwikkelcirkel.
  • Durf in organisaties en systemen een verschil maken, gebruik het transitiecanvas en word corporate activist.

Weet dat elke bouwsteen slechts een puzzelstuk is van het geheel. Wil je werken met groepen, dan is het logisch dat je goed beslagen bent in het werken met individuen. Wil je werken met organisaties en systemen dan is het logisch dat je ook beslagen bent om te werken met groepen en individuen. Je succes in gelijk welke rol zal afhangen of je op de verschillende lagen (individuen, groepen, organisaties) kunt werken en je wicked skills onder de knie hebt. Ben je een beginner, kies dan meteen voor de wicked skills. De open programma's Wicked Skills Lab en Corporate Activist, worden georganiseerd door onze partner HRDAcademy. Je kunt meteen naar daar surfen als je hieraan geïnteresseerd bent.

Wil je de methodiek toepassen in opleidingssituaties, scrol dan hieronder naar het train de teacher programma om gelaagd ontwikkelingsgericht te leren opleiden.

Module 1: Wicked Skills Lab

Leg een stevig fundament in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan door intensief te trainen op de update van de 21e-eeuwse vaardigheden.

Module 2: Vorktraining

Versterk je bekwaamheid en zelfzekerheid om mensen individueel te begeleiden. Leer het Vorkmodel gebruiken binnen een co-creatieve dialoog.

Module 3: Ontwikkelcirkel

Leer de leiding nemen op het proces zodat je met de groep draagvlak creëert. Help een groep hun eigen realiteit op te bouwen.

Module 4: Corporate Activist

Leer hoe je tegelijk scherp en liefdevol verschil maakt in grotere gehelen. Verbouw mee organisaties en systemen.

Train de teacher

Ontwikkelingsgericht opleiden is dat je loskomt van het "zenden". Leerinhouden zijn slechts een alibi om de ontwikkeling van de deelnemers te voeden. Niet het programma maar het leerproces is leidend. Je coacht deelnemers. De opleiding wordt gelaagd als je bovendien ook nog kenniscreatie centraal stelt en samen met de deelnemers een groter geheel mee helpt ontwikkelen. Het gaat niet langer over individueel leren. Samen grotere gehelen vormgeven, daar gaat het om. Deze trainer toont state of the art meesterschap. Hij evoceert, inspireert en schept een context waarin anderen boven zichzelf uitstijgen.

Lees meer over dit aanbod

Agenda

26/09/2024
GRATIS online webinar Mensen in beweging brengen met humor

Ga naar de pagina van HRDAcademy
07/10/2024
Corporate Activist – HRDA Training

Ga naar de pagina van HRDAcademy
25/09/2023
Wicked Skills Lab – HRDA training

Ga naar de pagina van HRDAcademy
Op maat? incompany? Vraag het ons.
fix