MindZet

MindZet is een laagdrempelige introductie in het Deep Evolvement gedachtengoed. Je verkent de ontwikkelingsgerichte mindset en het gelaagd werken door het toe te passen op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Alhoewel we ons in de eerste plaats richten naar de professionals, staat deze training open voor iedereen. Het doel van dit aanbod is dubbel: door de toepassing van het Vorkmodel en de ontwikkelingsformule op jouw huidige situatie, leer je de methodiek en de benadering van binnenuit kennen.

Deep Evolvement is een vorm van wijsheid en een kunde. We demonstreren dit graag door met jou co-creatief aan de slag te gaan.

We organiseren regelmatig een reeks van drie online sessies.

Meer info

Laat je inspireren door onze online kennismaking

Training Deep Evolvement

Ben je klaar voor training? Begin in gelijk welke module volgens je interesse. Elke module is als het ware een deur waarlangs je kunt binnenkomen.


  • Verwerf Wicked Skills als fundament van je professionele loopbaan en surf op 21e-ste uitdagingen, volg module 1.
  • Train jezelf om in één op één gesprekken cocreatieve dialogen te voeren en gebruik daarbij het Vorkmodel, volg module 2.
  • Leer ontwikkeling van groepen gelaagd faciliteren met de methodiek van de Ontwikkelcirkel, volg module 3.
  • Durf in organisaties en systemen een verschil maken, gebruik het Transitiecanvas en word corporate activist, volg module 4.

Weet dat elke module slechts een puzzelstuk is van het geheel. Wil je werken met groepen, dan is het logisch dat je goed beslagen bent in het werken met individuen. Wil je werken met organisaties en systemen dan is het logisch dat je ook beslagen bent om te werken met groepen en individuen. Je succes in gelijk welke rol zal afhangen of je op de verschillende lagen (individuen, groepen, organisaties) kunt werken en je wicked skills onder de knie hebt. Ben je een beginner, begin dan met module 1, van daaruit kun je doorgroeien. Heb je tijd en geduld met jezelf, train dan eerst één op één gesprekken met het Vorkmodel, daarna pas facilitatie van ontwikkelcirkels en daarna pas Corporate Activist.

Wil je de methodiek toepassen in opleidingssituaties, scrol dan hieronder naar het train de teacher programma om gelaagd ontwikkelingsgericht te leren opleiden. Het is aangewezen om ook hier eerst module 2 en 3 gevolgd te hebben.

Module 1: Wicked Skills Lab

Leg een stevig fundament in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan door intensief te trainen op de update van de 21e-eeuwse vaardigheden.

Module 2: Vorktraining

Versterk je bekwaamheid en zelfzekerheid om mensen individueel te begeleiden. Leer het Vorkmodel gebruiken binnen een co-creatieve dialoog.

Module 3: Ontwikkelcirkel

Leer de leiding nemen op het proces zodat je met de groep draagvlak creëert. Help een groep hun eigen realiteit op te bouwen.

Module 4: Corporate Activist

Leer hoe je tegelijk scherp en liefdevol verschil maakt in grotere gehelen. Verbouw mee organisaties en systemen.

Train de teacher

Ontwikkelingsgericht opleiden is dat je loskomt van het "zenden". Leerinhouden zijn slechts een alibi om de ontwikkeling van de deelnemers te voeden. Niet het programma maar het leerproces is leidend. Je coacht deelnemers. De opleiding wordt gelaagd als je bovendien ook nog kenniscreatie centraal stelt en samen met de deelnemers een groter geheel mee helpt ontwikkelen. Het gaat niet langer over individueel leren. Samen grotere gehelen vormgeven, daar gaat het om. Deze trainer toont state of the art meesterschap. Hij evoceert, inspireert en schept een context waarin anderen boven zichzelf uitstijgen.

Lees meer over dit aanbod

Agenda

04/06/2021
MindZet

Meer info en inschrijving
06/09/2021
Introductie tot Corporate Activist

Meer info en inschrijving
07/10/2021
Vorktraining

Meer info en inschrijving
12/11/2021
Faciliteren van ontwikkelcirkels

Meer info en inschrijving
04/10/2021
Corporate Activist – HRDA Training

Ga naar de pagina van HRDAcademy
27/09/2021
Wicked Skills Lab – HRDA training

Ga naar de pagina van HRDAcademy
26/10/2021
Vorktraining – HRDA training

Ga naar de pagina van HRDAcademy
16/11/2021
Faciliteren van ontwikkelcirkels – HRDA training

Ga naar de pagina van HRDAcademy
Op maat? incompany? Vraag het ons.
fix