The Leader’s Trail

Misschien is het nu wel belangrijker dan ooit om ons werk in de context te plaatsen van de grotere bewegingen die we nodig hebben, als mensheid en in ons ecosysteem. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, maar niet alleen gericht op ons eigen geluk. Hoe wensen we bij te dragen aan de ontwikkelingen die we nu nodig hebben, individueel en collectief?

We hebben meer sporen te bewandelen dan alleen zelfsturing (hoe doe je het), projecten (wat doe je) en identiteit (wie wil je zijn). We hebben daarnaast het vierde spoor te bewandelen: waartoe doe je het? In The Leader's Trail is deze verbinding met het grotere geheel inherent. Het is het ontwikkelen van (lichaams)bewustzijn en leiderschap, om het welzijn in het geheel te verhogen.

Vanuit ons lichamelijk, sociaal en ecologisch bewustzijn kunnen we positieve veranderingen vormgeven en elkaar daarbij helpen. We hebben verder dan onze eigen persoonlijkheid te gaan en (weer) te leren leven en werken vanuit de essentie. Hoe we dat doen, dat is de gezamenlijke ontdekkingstocht. En daar is The Leader’s Trail voor bedoeld. Door op deze manier met elkaar op pad te gaan in de natuur kan diepgaande ontwikkeling ontstaan op alle lagen.

To move the world we first have to move ourselves
- Ilse Vooren

Ilse Vooren neemt je mee op pad. In Nederland, in Schotland, in de natuur. Ilse combineert in haar begeleidingswerk verschillende dimensies van het leven. Om te beginnen ontwikkel je lichaamsbewustzijn, je komt letterlijk in beweging. Het landschap waarin je wandelt, daagt je uit, niet alleen fysiek. Emoties, patronen, herinneringen komen aan de oppervlakte als een natuurlijk gevolg van het in beweging zijn. Schotland is daarbij een landschap dat door zijn Keltische geschiedenis je terug voert naar de bron. De bron van jezelf, de oorsprong van je ziel. Die ervaring stelt je beter in staat om je calling te horen.

Contacteer Ilse Vooren per email.

Beluister de Leader's podcasts
fix